Betxí instal.la un ascensor en la Muntanyeta de Sant Antoni per fer-la més accesible

764

Actualitat Diària

La Muntanyeta de Sant Antoni ha iniciat un procés de renovació i recuperació de l’edifici i l’entorn que suposarà, en els pròxims anys, un canvi total d’imatge i de prestacions. En estos moments s’acaba de donar el primer pas amb la instal·lació d’un ascensor per accedir al restaurant de forma que l’edifici ja és plenament accessible. Així mateix, s’ha construït un bany per a persones amb mobilitat reduïda i s’ha recuperat una antiga terrassa situada en la zona sud del complex. D’esta forma, este emblemàtic enclau inicia el procés de renovació i millora de les seues condicions per poder gestionar grans esdeveniments amb les màximes garanties.

Alfred Remolar, alcalde de la localitat, ha apuntat que “ens trobem en les primeres fases d’un camí que haurà de modernitzar la muntanyeta i el seu entorn per fer més fàcil el seu accés i permetre organitzar actes i esdeveniments de gran format”. Remolar ha apuntat que “a este primer pas el seguirà, en breu, la remodelació completa de l’explanada, amb la regularització del seu empedrat i peatonalització d’una part més extensa de l’actual replaceta”.

Juntament amb les obres de construcció de l’ascensor i del bany, s’ha recuperat una antiga terrassa en la zona sud de l’ermita que pot acollir fins a un centenar de persones enmig d’un entorn incomparable.

Cal recordar que el Brisamar Grup va guanyar el concurs del nou contracte de gestió del restaurant, cosa que significa que durant els pròxims 14 anys explotarà este negoci hostaler. L’empresa ha aprofitat les obres de remodelació de l’entorn per fer una important inversió a l’interior de l’edifici i donar un millor servei als seus clients.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací