Benicàssim celebra a Villa Ana una nova edició de ‘Contacontes a la mar’

795

A més l’Espai Cultural acull durant els mesos d’estiu la segona edició de trobades literàries ‘Què lligen els escriptors?’

Actualitat Diària

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Benicàssim reprén un any més ‘Contacontes a la mar’ amb el qual dinamitzarà l’Espai Cultural Villa Ana. El cicle reserva els dijous per al públic adult i “Cómico de lengua” de Crispin d’Olot obrirà la programació demà 23 de juliol a les 22.30 hores. L’espectacle finalista en ‘Tú si que Vales!’ combina la música en viu, l’humor, instruments medievals i tradició oral.

El dijous 30 de juliol serà el torn de ‘Luna llena en Santiago de Cuba’, de Coralia Rodríguez, un espectacle que narra i canta l’essència de la cultura cubana, tant d’arrel espanyola com afrocubana. Per al mes d’agost, Félix Albo estarà en Villa Ana el dia 6 amb ‘Tanatorium’, un espectacle eixelebrat sobre la vida, la mort i el silenci. El cicle per a adults el tancarà Jose Manuel Garzón, qui el dia 13 representarà “Nacidos culpables”, sobre la alemania nazi.

Per al públic familiar, els contacontes se celebraran els divendres a les 19.30 hores i donaran principi el dia 24 de la mà de Tania Muñoz, qui es decanta per les històries antigues, de tradició oral, del passat. Eva Andújar estarà en Villa Ana el 31 de juliol, mentre que el 7 d’agost serà el torn de Paula Carbonell i, finalment, Felip Kervarec, serà l’encarregat de tancar el cicle el 14 d’agost.

El regidor de Cultura, Javier Alonso, ha explicat que “a poc a poc anem reprenent l’activitat cultural, potenciant els actes a l’aire lliure i gratuïts i amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides perquè el desenvolupament dels mateixos es realitzen amb totes les garanties”. L’aforament és limitat i s’accedirà amb entrada gratuïta que es pot sol•licitar en l’Espai Cultural Vila Ana o a través de l’e-mail villaana@benicassim.org. El termini per a sol•licitar les entrades gratuïtes acabarà el dia anterior de cada esdeveniment a les 12.00 hores.

A més del cicle ‘contacontes a la mar’, l’Espai Cultural Villa Ana acull durant els mesos d’estiu la segona edició de trobades literàries “Què lligen els escriptors?”, en el qual els assistents tenen l’oportunitat de gaudir de la presència d’autors, els seus llibres i les seues recomanacions literàries. Després de l’assistència d’Ana Merino aquest passat dilluns, la pròxima trobada tindrà lloc el 4 d’agost amb Ricardo Menéndez Salmón.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací