Benicàssim serà protagonista del partit Villarreal-Llevant al Estadi de la Ceràmica

686

Actualitat Diària

Benicàssim participarà en la campanya ‘Endavant Província’ durant el partit que el dissabte 15 de febrer, enfrontarà al Villarreal CF amb el Levante UD a les 18.30 hores. Gràcies a aquesta col·laboració, els veïns i les veïnes de Benicàssim podran assistir de manera gratuïta a l’Estadi de la Ceràmica per a poder fer costat a l’equip de primera divisió de la província en la jornada vint-i-quatrena de la Lliga. Així mateix, la Unió Musical Santa Cecilia de Benicàssim serà l’encarregada d’animar la prèvia del partit amb la interpretació de diverses peces a peu de gespa.

Aquesta iniciativa respon a la campanya ‘Endavant Província’ que promou el club groguet per a donar a conéixer i posar en valor els municipis de la província, cultura i patrimoni. Afegir que les autoritats de Benicàssim participaran en el tradicional menjar oficial al costat de les directives dels clubs, en les quals es degustaran productes típics de la zona cuinats per un restaurador local.

Els autobusos que posa a disposició el Villarreal CF eixiran de la plaça País Valencià de Benicàssim a les 16.30 hores rumb a l’Estadi de la Ceràmica.

Els veïns i veïnes que vulguen assistir al partit es poden inscriure, fins al dimarts 11 de febrer, en el poliesportiu municipal de Benicàssim i, per a resoldre qualsevol dubte es pot manar un correu electrònic a alcaldia@benicassim.org.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací