Benicàssim potencia el talent local amb tallers i ponències

579
SONY DSC

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de l’àrea de l’Agència de Desenvolupament Local (Aedl), potenciarà el talent local amb tallers i ponències. Com explica la regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, “el programa preparat es desenvoluparà durant els mesos de setembre, octubre i novembre i proporcionarem formacions i ponències amb professionals d’alt nivell per a mantindre viu i actiu els comerços i els projectes emprenedors de Benicàssim”.

La programació, que forma part del programa Benicàssim Activa, començarà dilluns que ve 7 de setembre amb el taller pràctic dirigit a comerciants, emprenedors i autònoms del municipi que estiguen interessats a conéixer i adaptar la normativa de Protecció de dades en la seua empresa. Conéixer l’aplicació de les mesures de seguretat de la informació, tant tècniques (còpies de seguretat, registre d’accessos) com a organitzatives (polítiques i procediments dirigits a salvaguardar el sistema informàtic i la informació) són alguns dels temes que es tractaran en el taller que es desenvoluparà de 18 a 20 hores en el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià.

Protecció de dades també és el tema que protagonitzarà el taller del dia 10, de 18 a 20 hores, però en aquest cas en modalitat online.

El 24 de setembre serà el torn de Pascual Benet amb la ponència Emocions que activen. El psicòleg, formador, conferenciant i coach mostrarà als assistents totes aquelles emocions que ens activen per a ser més creatius i com potenciar-les. La ponència tindrà lloc a l’Espai de la Música Mestre Vila de 19 a 21 hores.

Ja per al mes d’octubre, el dia 22, la coach comercial i executiva consultora en vendes, Ada Morales, abordarà el sector retail (comerç minorista) i la seua adaptació a la nova realitat per la crisi del Covid-19. Dins del programa de la jornada que es desenvoluparà a l’Espai de la Música de 19 a 21 hores, s’abordarà la figura del nou consumidor, la seua nova manera de comprar i les noves formar de connexió amb el client.

El mes de novembre comptarà amb dues ponències. La primera està programada per al dia 5 de 19 a 21 hores a l’Espai de la Música de la mà d’Andrea Villalonga. La ponència #Mírate té l’objectiu que les persones es qüestionen, milloren la seua influència, es comuniquen de forma més àgil i treballen la positivitat dins de la seua autenticitat personal.

Finalment, Carlos G. Almonacid protagonitzarà el 26 de novembre de 19 a 21 hores a l’Espai de la Música la ponència Intel·ligència emocional per a l’èxit amb la qual els assistents podran adquirir eines essencials per al maneig del conflicte, com ara el Llenguatge assertiu o la Comunicació no verbal entre altres, a fi de millorar l’estàndard de qualitat d’una manera amena i divertida.

Vanessa Batalla ha finalitzat dient que el programa s’ha preparat perquè es desenvolupe de manera presencial “amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides”. L’aforament és limitat i per a formalitzar l’assistència cal telefonar al 673306011 o manar un correu electrònic a info@benicassimactiva.com.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací