Juanvi Bellido pren possessió del Consell Rector de Festes que el va destituir com president de la Junta en 2018

781

De moment només estan designats els polítics i falta per nomenar als representants dels sectors festers

Ahir es va constituït, per fi, el Consell Rector de les Festes de Castelló a tan sols una setmana del començament del calendari fester amb la Imposició de Bandes a les reines, dames i madrines de la ciutat. Juanvi Bellido, designat per Vox, ha pres possessió com a membre del Consell que el va destituir com a president de la Junta de Festes en 2018. El Consell compte, de moment, només amb els representants polítics, la designació dels representants de sectors queda pendent.

Esperanza Molina/ Actualitat Diària

Aquest migdia s’ha constituït, a l’Ajuntament de Castelló, el Consell Rector de les Festes de la ciutat. Un òrgan en el qual estan representats els 6 grups polítics municipals, amb majoria de l’equip de Govern, i que haurà de designar encara als 4 membres dels sectors festers.
Les voltes que dóna la vida! El Consell Rector, que va ser determinant per a destituir el president de la Junta de Festes de Castelló, Juanvi Bellido, en la primavera de 2018, compte ara amb Bellido com a membre de ple dret, com a representant polític designat per VOX.

La constitució formal s’ha realitzat amb la presidència de l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, que després ha delegat aquest càrrec en la regidor de Festes, Pilar Escuder. Verónica Ruiz, de Compromís, repeteix com a vicepresidenta d’aquest òrgan executiu de les festes de la ciutat.

El Consell compta amb 12 membres més: Els designats pels sis grups polítics: José Miguel Rebollo, per designació de PSOE; María España, pel GMP, Alejandro Marín-Buck, per Ciutadans; Juan José Sidro, designat per Compromís, Lola Doménech, per Podem i Juanvi Bellido per VOX. I els quatre representants dels sectors festers, que hauran de ser designats per l’alcaldessa.

A una setmana que comence el calendari fester de la ciutat amb l’acte d’Imposició de Bandes de les reines, dames i padrines de Castelló, el Consell ha celebrat també una sessió extraordinària, fonamentalment per a aprovar temes de gestió que van quedar pendents abans de les eleccions del passat mes de juny, i donar llum verda a subvencions dels diferents sectors.

Durant la sessió, la representant del GMP, María España, ha urgit a la presidenta, Pilar Escuder, a modificar com més prompte millor la representació dels grups polítics en el grup constituït per a l’estudi i redacció dels estatuts de les Festes, tema en el qual ha sigut donada suport per Verónica Ruiz.

L’ambient, en general, ha comentat Juanvi Bellido a Castelló Informació, ha sigut “molt cordial”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací