Bastidas (PP): “La situació en les residències és alarmant per contagis i morts”

444

Actualitat Diària

La portaveu de Política Social del Grup Popular en Les Corts, Elena Bastidas, ha afirmat avui que la situació en les residències de majors de la Comunitat Valenciana és “alarmant pel nombre de contagis i morts per Covid” i ha lamentat que no hi hagi “ningú al capdavant”.

“A això li afegim el descontrol en la vacunació de majors i que s’hagi deixat fora, incomprensiblement, als centres de dia i als habitatges tutelats, i que hi hagi retards a vacunar a residents, la qual cosa ens està deixant una mitjana de 24 morts al dia”, ha assenyalat.

“Un mes després del termini en el qual havien d’estar vacunats tots els treballadors i usuaris coneixem que s’ha vacunat a persones que no formen part de l’ordre primer, es produeixen retards que costen vides, encara queda el 20% del primer grup per vacunar i Oltra no s’assabenta o no es vol assabentar”, ha criticat Bastidas.

La diputada popular ha indicat que “l’encara vicepresidenta, un mes i mig després de començar el procés de vacunació i quatre mesos després que suposadament es planifiqués, diu que no sap res i acudeix demà a una reunió amb Barceló perquè li aclareixin la seva nefasta gestió que sofreixen els més vulnerables. És inacceptable els retards, la incompetència i l’abandó i ha de dimitir o que la facin dimitir”.

Bastidas ha indicat que espera que la reunió de demà “sigui una mica més que una foto i un titular” i es facin de veritat “els passos necessaris per a posar ordre en les residències de majors”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací