Barrachina exigeix a Ximo Puig un pla de vacunació urgent per a frenar contagis entre menors de 30 anys

421

Actualitat Diària

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, assegura que la Generalitat Valenciana “continua improvisant el pla de vacunació” i que, a hores d’ara de la pandèmia, “encara no existeix una campanya extraordinària i urgent per a protegir els menors de 30 anys de la propagació del Covid-19 a pesar que es tracta del col·lectiu que, ara mateix, està disparant els índexs de contagi”.

La petició de Marta Barrachina no és nova. De fet, el mes de juny passat la presidenta del PP va mantenir una reunió amb els més joves del partit, agrupats en Noves Generacions, i va anar precisament aquesta una de les demandes més reivindicades pel col·lectiu: “Un mes després seguim sense que el Consell de Ximo Puig prengui cap acció. I cosa que és més greu, la situació dels nostres joves està sent cada vegada més complicada pel fet que el virus està atacant directament a aquest col·lectiu de població”.

Marta Barrachina es congratula que Ximo Puig hagi atès la repetida reclamació del PP d’agilitar la vacunació dels estudiants adherits al programa Erasmus, però lamenta que l’anunci hagi arribat “tard i malament ja que moltes sol·licituds per a accedir a una d’aquestes beques finalitzaven el mes de maig, i els nostres estudiants s’han vist obligats a prendre una decisió sense saber realment si podrien anar o no. No sabien si anaven a estar vacunats per a poder sortir a l’estranger amb garanties”.

Per a la presidenta del PP a Castelló, “és urgent que Ximo Puig actuï amb la inversió pública que mereix una situació d’aquest calat” i exigeix que els vacunódromos de la Comunitat Valenciana “treballin al 100% en horari de matí i tarda i, fins i tot, si fos necessari, en horari nocturn”.

La presidenta provincial del PPCS recorda que “portem ja setmanes” reclamant “coherència” a l’hora d’aplicar les mesures preventives. “No pot ser que s’hagi aixecat el toc de queda i hi hagi llibertat de moviment, mentre es tanquen els locals d’hostaleria a la una de la matinada i els d’oci a les dues, que són precisament els espais controlats, expulsant als joves als carrers, afavorint d’aquesta manera la celebració de macrobotellons”, ha subratllat.

Marta Barrachina recorda que des del PP s’ha iniciat “una campanya a favor del futur de Castelló i en contra les retallades socialistes. I la sanitat, sense cap dubte, és diana de tots els dards de Ximo Puig. El PSOE ha acomiadat de prop de 600 sanitaris en ple Covid-19, ha tancat recursos vitals com la gamma-cambra o els acceleradors lineals de l’Hospital Provincial, dispara les llistes d’espera i col·lapsa l’atenció Primària. I per a més inri, ara anuncia un pla vacacional d’assistència sanitària amb la reobertura de consultoris d’estiu que en data d’avui, continuen tancats com és el cas d’Almassora”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací