Barceló: “Al març s’iniciaran les obres del nou Hospital de Dia Oncològic de Xàtiva”

449

Actualitat Diària

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha anunciat que “al març de 2021 començaran les obres d’habilitació del nou Hospital de Dia Oncològic de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva”.

Es tracta d’unes obres la licitació de les quals es va publicar al novembre i una vegada s’iniciïn les obres s’estima un termini d’execució de vuit mesos. Per tant, segons ha indicat la consellera durant la seva visita al Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, “esperem que en 2021 puguem tenir concloses ja aquestes obres”.

Així mateix, la consellera ha assenyalat que “per a la creació d’aquest nou hospital de dia, la Conselleria de Sanitat ha realitzat una inversió de més de 1,2 milions d’euros, que permetran dur a terme una reforma completa d’un espai existent al costat de l’àrea d’urgències, que en aquests moments no té un ús específic”.

Així, el nou espai, que es destinarà a l’Hospital de Dia Oncològic, compta amb una superfície de 840 m² construïts, la qual cosa suposarà una millora de la qualitat assistencial per als pacients oncològics. Actualment, l’hospital de Xàtiva compta amb un servei d’hospitalització de dia i servei d’oncologia i hematologia que es troben situats en la sisena planta.

A nivell assistencial, l’hospital de Xàtiva compta amb els recintes necessaris per a donar resposta a les fases que requereix aquesta especialitat, admissió, extracció sanguínia, espera intermèdia, 4 consultes d’oncologia, control i administració de tractaments, i capacitat per a 34 llocs de tractaments.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací