Bankia retornarà la comissió de TPVs a autònoms i comerços sense operacions des del 15 de març

576

Actualitat Diària

Bankia ha decidit retornar a autònoms i petits comerços que no puguin operar per la crisi de la Covid-19 la comissió de manteniment dels terminals punt de venda (TPVs), el dispositiu utilitzat perquè els clients d’aquests establiments puguin pagar amb targeta.

D’aquesta forma, Bankia reintegrarà íntegrament les quotes de manteniment dels TPVs cobrades a primers d’abril als clients que no hagin operat des del passat 15 de març.

Els abonaments s’estan realitzant aquesta setmana de manera automàtica, sense necessitat que els comerços hagin de realitzar cap tràmit.

Igualment, la condonació de les quotes de manteniment de maig es realitzarà a aquells clients sense operacions durant el mes d’abril.

Aquesta iniciativa s’uneix al paquet de mesures que el banc ha llançat amb l’objectiu d’ajudar els seus clients a superar la nova situació generada per la Covid-19.

Per a aquells comerços interessats a vendre a distància, l’entitat ofereix el seu servei de TPV Virtual que accepta pagaments amb targeta o amb la nova solució de Bizum per a pagament en comerç electrònic.

Els comerços també tenen disponible el cobrament de les seves vendes a través de sol·licituds de pagament que el client final rep a través de SMS o correu electrònic perquè completi el pagament de manera segura.

Addicionalment, en l’àmbit dels mitjans de pagament, Bankia ha adaptat els seus sistemes perquè els pagaments amb targetes contactless no requereixin la introducció de PIN fins als 50 euros (fins ara eren 20 euros). D’aquesta forma s’elimina el contacte amb el TPV.

D’altra banda, Bankia ha posat en marxa nombroses iniciatives per a adequar en el curt termini les necessitats financeres d’autònoms, comerços i pimes amb la finalitat que puguin fer front a la difícil situació econòmica generada pel coronavirus.

Així, l’entitat ha llançat productes de finançament per a canalitzar les línies d’avals de l’ICO amb l’objectiu que les empreses puguin cobrir les seves necessitats de liquiditat, com a pagaments de salaris, factures a proveïdors o necessitat de circulant, entre altres. Es tracta de finançament de fins a cinc anys i amb la possibilitat d’un any de manca.

Amb l’objectiu de fer costat al teixit empresarial, Bankia també ha llançat mesures complementàries a les iniciatives de suport aprovades pel Govern. D’aquesta manera, l’entitat està ampliant els terminis del finançament del circulant dels autònoms, microempreses i empreses per a contribuir a alleujar les tensions de tresoreria en les activitats de finançament comercial com a comerç exterior, confirming, descompte comercial, finançament sense recurs, línies de factoring o comptes de crèdit.

En el seu moment, i a l’espera que es poguessin començar a comercialitzar els crèdits amb aval de l’ICO, Bankia va posar a la disposició de les empreses línies de crèdits que permeten als clients cobrir les seves necessitats de liquiditat mentre es completen els requisits per a accedir als préstecs amb aval de l’ICO.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací