Bankia cedeix una nau per a acollir migrants a Las Palmas de Gran Canaria

733

Actualitat Diària

Bankia ha cedit aquest divendres una nau de gairebé 7.000 metres quadrats situada en el Polígon Industrial del Sebadal de Las Palmas de Gran Canaria amb l’objectiu d’ajudar a afrontar l’arribada de migrants que s’està produint a les illes en les últimes setmanes.

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a Canàries, Federico Navarro, ha signat avui l’acord amb la sotssecretària d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, Raquel González Peña.

Aquesta cessió s’emmarca dins del Pla Canàries per a Migracions que ha presentat avui el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, per a donar resposta a la situació que viuen els migrants que romanen en el moll de Arguineguín.

Es tracta d’una nau de quatre plantes que l’entitat financera va utilitzar com a edifici d’oficines i, després, com a centre de formació, i que el Govern s’encarregarà de condicionar per a albergar a aquestes persones.

La sotssecretària d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions ha agraït a Bankia la cessió de la nau, que “serà un recurs molt important per a reforçar el nostre sistema d’acolliment a Canàries en un moment crucial per al Ministeri en matèria migratòria”.

Per part seva, el director corporatiu de la Territorial de Bankia a Canàries ha subratllat que “és fonamental sumar forces quan la situació el requereix i és necessari donar una resposta el més ràpida i més ben possible a la crisi migratòria”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací