Baldoví presentarà la candidatura de Compromís per Borriana al Jardí de Sant Blai

263

Aquest dijous 4 de maig, a les 19.00 hores, el col·lectiu de La Plana estarà recolzat pel candidat a la Generalitat, i Vicent Marzà, candidat a les Corts per Castelló

Actualitat Diària

El pròxim dijous 4 de maig a les 19.00 hores, el Jardí de Sant Blai serà l’escenari en el qual Compromís per Borriana presentarà la llista de persones que representen el projecte valencianista per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig en la localitat de La Plana. El candidat a la Generalitat i diputat en el Congrés, Joan Baldoví, serà l’encarregat de presentar la renovació de l’equip de Borriana, al costat de Vicent Marzà, candidat a les Corts, per Castelló, i el candidat a l’alcaldia, Vicent Granel.

Baldoví ha visitat ja 110 municipis valencians i recorregut més de 22.000 km, i aquest dijous arriba a Borriana per a explicar les propostes de Compromís. També vol assegurar un tercer Botànic en la Generalitat Valenciana en el qual el partit valencianista siga clau per a continuar fent polítiques valentes i decidides pel bé dels valencians i valencianes.

Compromís per Borriana presentarà l’equip de persones que es presenten en les pròximes eleccions municipals. El candidat a l’alcaldia, Vicent Granel, ha explicat que “es tracta de veïns i veïnes que fan un pas endavant per a treballar per millorar la vida de la gent de Borriana”, i amb perspectiva de futur, ja que “s’ha sumat molta gent nova al projecte, i això vol dir que Compromís a Borriana està més viu que mai”, i que “hi ha gent que vol continuar treballant per millorar la nostra ciutat”.

Noves cares com Gema Carda, Jorge Alarcón, Carla Gascó, Marta Molina, Maria Zaragoza, Esther Marqués i Bea Pérez, se sumen a l’experiència a l’ajuntament com Maria Romero o Vicent García, el secretari local de Compromís per Borriana, Josep Nos, al costat de Dolors Albero, Xavi Personat i molts més. “Gràcies a tots per fer un pas endavant i voler treballar per les polítiques que milloren la vida dels veïns i veïnes de la nostra ciutat”, ha declarat Granel.

Per part seua, Vicent Marzà arriba a Borriana com a candidat a les Corts per la província de Castelló, amb una llista en què es troba també el borrianenc, Vicent Granel. Marzà donarà a conéixer les propostes autonòmiques per a la província de Castelló, on Borriana és i serà peça fonamental per a continuar vertebrant el nostre territori.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací