Ashotur s’uneix a la preocupació davant la decisió de quarantena obligatòria a turistes britànics

577

L’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Castelló ha mostrat el seu malestar amb la situació actual

Actualitat Diària

La pròpia associació ha fet oficial un comunicat en el qual exposen la seua opinió sobre la decisió de quarantena obligatòria a turistes britànics:

Des de Conhostur ens unim a la preocupació davant la decisió d’establir una quarantena obligatòria als turistes britànics anunciada aquest cap de setmana. La notícia és pèssima per al sector en un moment tan complicat com el que s’està travessant aquest estiu.

L’impacte negatiu que pot tindre aquesta decisió afectarà de manera directa al sector de l’allotjament, així com també a la restauració, tenint en compte la importància del turista britànic a la Comunitat Valenciana i el comportament del turista una vegada arriba al destí que també consumeix en l’hostaleria, oci o comerç.

Ens sumem així a les mesures sol·licitades perquè els aeroports de la Comunitat formen part dels corredors segurs. Des de Conhostur volem reiterar l’esforç que s’ha realitzat des de l’àmbit empresarial en la posada en marxa de tots els protocols i mesures de prevenció per a garantir la salut de clients i treballadors. Esperem que des del govern valencià i Govern d’Espanya es puga aconseguir una solució per a flexibilitzar aquesta situació, per a no donar per perduda la temporada, amb l’impacte econòmic que això ocasionarà en milers d’empreses del sector

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací