Arenal Sound cancel·la la seva edició i s’emplaça del 2 al 7 d’agost a la platja de Borriana

663

Actualitat Diària

Arenal Sound cancel·la la seva edició i s’emplaça del 2 al 7 d’agost a la platja de Borriana. El festival lamenta que per segon any consecutiu hagi hagut de suspendre el certamen per la pandèmia. En un comunicat oficial emès a través de les seves xarxes socials l’organització explica que “molt al nostre pesar no ens podrem trobar amb els nostres volguts sounders”.

Encara que es podia imaginar i era un secret a veus per les restriccions sanitàries, l’organització anima als sounders a “trepitjar Borriana encara més fort i gaudir en 2022 d’alguna cosa que serà inoblidable”.

“La pròxima edició serà la més especial de totes. Ha estat massa temps sense veure’ns i tenim massa ganes de tot el que ve”, liquida el comunicat.

Cartell i entrades

D’aquesta manera, Arenal Sound ja treballa en el cartell del seu pròxim certamen. En una enquesta, els sounders poden votar que artistes volen veure l’any vinent.

A més informa que els abonaments comprats per a l’anterior edició de 2020 valdran per a l’any que ve. En el cas de no poder acudir, es pot demanar el reemborsament dels diners gastats en l’entrada des del 14 al 29 de juny.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací