Aprovada l’oferta de llocs de menjar al Grau de Castelló en les Festes de Sant Pere

285

També hi haurà una zona d’atraccions de fira al carrer Treballadors de la Mar

Actualitat Diària

La Junta de govern de Castelló ha aprovat l’oferta de llocs de menjar, productes artesanals i atraccions firals al Grau de Castelló durant la setmana de les Festes de Sant Pere en el Districte Marítim.

Nombre de llocs i ubicacions

Al carrer Treballadors de la Mar s’instal·laran fins a 40 llocs de venda col·lectiva de producte d’artesania amb una longitud de 3 metres cadascun.

Al Parc de la Panderola, s’autoritzaran 6 furgons de venda productes alimentosos (Foodtrucks) d’o casetes de menjar amb un màxim de 12 metres quadrats (6×2 metres)

En l’avinguda Sant Pere, en el tram comprés entre la Plaça del Carmen i Carrer Tinent Alloza, podran instal·lar-se fins a 12 llocs de venda ambulant de productes no alimentosos (joguets, tauromàquia, bisuteria…) i d’aliments com a fruita seca o similars.

Al Parc de la Panderola, cantonada amb carrer Balears amb avinguda Sant Pere, un lloc de venda ambulant de productes alimentosos de Xurreria. 10 metres quadrats (5×2 metres).

Avinguda Juan Sebastián Elcano, entre el carrer Gravina fins a l’avinguda Serrano Lloberas, instal·lació de fins a 30 llocs de venda ambulant de productes no alimentosos.

I al carrer Treballadors de la Mar, 12 atraccions de fira.

Una vegada aprovada i publicada l’oferta, els interessats podran presentar les seues ofertes en un termini de 20 dies hàbils. Tindran preferència en la selecció, els interessats que tinguen la seua seu fiscal a la província de Castelló i que hagueren participat en edicions anteriors.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací