Alcalà reforça els controls d’accessos per a evitar l’anada a segones residències i tancarà entrades

603

Actualitat Diària

Amb la finalitat d’evitar l’arribada de propietaris que posseïsquen segones residències en Alcossebre i davant la proximitat de les dates festives de Setmana Santa, des de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre s’ha decidit reforçar l’operatiu de controls per a impedir que persones que es desplacen sense justificació puguen entrar en la localitat. D’aquesta forma, coincidint amb els dies festius i des d’avui divendres es tancarà l’accés per les carreteres secundàries, al parc natural de la Serra d’Irta i Capicorb, i s’instal·laran controls coordinats per Policia Local i Guàrdia Civil en els principals accessos al nucli, des de la Nacional-340. Tant en l’accés de Capicorb com en el de Serra d’Irta existeixen càmeres de vigilància connectades a la central de la Policia Local.

En compliment del Reial decret de l’Estat d’Alarma, els desplaçaments només estan justificats en cas de desplaçar-se a l’habitatge habitual i, a més, només pot haver-hi un ocupant per vehicle, llevat que es trasllade a persones dependents, menors, persones d’edat avançada o qualsevol altra causa degudament justificada.
“No podem permetre que la irresponsabilitat d’alguns pose en perill a la resta de la població i, per això, estem coordinat el dispositiu que siga necessari perquè no es produïsquen arribades a Alcossebre durant aquests dies”, ha destacat l’Alcalde Francisco Juan.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací