Alcalà-Alcossebre presenta un motor de reserves en línia per allotjaments i experiències turístiques

642

Actualitat Diària

Avui s’ha presentat el nou motor de reserves online creat des de la Regidoria de Turisme d’Alcalà-Alcossebre i l’operador turístic Trovalia, per facilitar la gestió de reserves hoteleres i d’experiències turístiques en la localitat i promoure l’arribada de visitants, oferint alternatives també fora de la temporada alta. A través del web www.reservasalcossebre.com  s’accedeix a un menú de reserves, tant d’allotjaments, com d’activitats i paquets turístics, entre els quals destaquen escapades gastronòmiques, de busseig o relacionades amb el patrimoni natural d’Alcalà-Alcossebre. De forma immediata a realitzar la reserva, l’usuari rep al seu correu electrònic el bo o justificant i el proveïdor incorpora la reserva a la base de dades. El desenvolupament d’aquest motor de reserves és compatible tant amb agències de viatge com per a particulars i la web aporta com a opció la subscripció a un butlletí de notícies-newsletter, que permetrà rebre les novetats que es vagen incorporant.

La regidora de Turisme, Selene Blázquez, ha destacat que “en una sola pàgina i a un cop de clic ho tenim tot, perquè qualsevol persona, des de qualsevol lloc, pugui planificar i contractar l’estada al nostre municipi i les activitats que farà. Pensem que el web és molt accessible, senzill d’usar, molt visual i atractiva i se suma a instruments que ja tenim, com les webs i les xarxes socials municipals, aprofitant les noves tecnologies, que es permeten difondre i donar a conèixer l’àmplia oferta d’activitats turístiques i d’infraestructura hotelera i de serveis amb què comptem a Alcalà-Alcossebre “. Properament, el web municipal www.alcossebre.org  incorporarà un enllaç directe per poder accedir directament al motor de reserves.

Des de l’empresa responsable del seu funcionament, s’animava a “les empreses turístiques d’Alcalà-Alcossebre a inscriure’s com a proveïdors, omplint un formulari existent al web i, d’aquesta manera, anar ampliant tota l’oferta, tant d’allotjaments com d’activitats”.

La incorporació de nous sistemes de comercialització del destí turístic, a travès de les noves tecnologies, ha sigut una de les línies d’actuació més destacades de la Regidoria de Turisme desenvolupades arran del Pla Estratègic de Turisme 2017-2020.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací