Alcalà-Alcossebre viu una nova edició del Festival En-Cant del 20 al 24 de juliol

1019

L’event se celebra des de l’any 2012 i aquest any arriba amb una triple intenció: cultural, didàctica i solidària

Actualitat Diària

Alcalà-Alcossebre viu a partir del 20 de juliol, una nova edició del Festival Alcossebre En-cant. El festival, que acaba el 24 de juliol, se celebra des de l’any 2012 i aquest any, arriba amb una triple intenció: cultural, didàctica i solidària. Les entrades tenen un import de 5 euros, però es pot obtenir un bo de 20 euros i així, ja gaudir de tot el festival. Les entrades es podran aconseguir una hora abans del concert, al mateix lloc de representació. Tota la receptació obtinguda té fins solidaris i va detsinada a l’ONG Acción contra el Hambre. A banda de concerts, el festival també gaudirà de cursos i tallers, de fet, l’entrada serà gratuïta per als menos assistents.

El recital d’inauguració tindrà lloc el 20 de juny, a les 20.00 hores, al Centre de Jubilats d’Alcossebre. El concert mostrarà una gala lírica amb àries d’òpera i sarsuela a càrrec de de diversos intèrprets. El diumenge, al mateix escenari, tindrà lloc l’actuació del quartet de corda Nel Cuore. El dia següent, el pati de l’ermita de Santa Llúcia serà testimoni de l’interpretació d’obres del compositor Nino Rota a càrrec del quintet de vent Llevant Ensemble.

El Dimarts, de nou al Centre de Jubilats d’Alcossebre, Mediterraneo String Trio interpretaran obres de Haendel, Chusson i Dvorak. El festival posarà el punt final amb l’actuació de l’Orquestra de Cambra Art Creare, dirigida per Josep Gil, i el cor Tutte Voci, dirigit per Ieva Lavrinovica. Les peces interpretades seran Weber i Mozat, amb la plaça de l’església d’Alcalà com a escenari .

La regidora de Cultura, Maria Agut, ha donat fe de “la qualitat de les actuacions de les que podrem gaudir en diferents escenaris, tant d’Alcalà com d’Alcossebre”, i ha afegit: “Tots els intèrprets que col·laboren ho fan de manera altruista i sempre en foment de la cultural i la música”. Agut ha finalitzat recordant que amb vuit anys de trajectòria, Alcossebre En-cant és una activitat cultural totalment consolidada, “amb un públic molt fidel que està esperant cada any aquests concerts”, ha concretat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací