L’Ajuntament de Castelló presenta la seua primera app per a tindre tota la informació de la ciutat al mòbil

1384

L’aplicació Castelló ja es troba disponible en Play Store i en menys de 24 hores ho estarà també en App Store

Actualitat Diària

L’aplicació per al mòbil Castelló s’ha presentat aquest mati en l’ajuntament com la primera aplicació de la ciutat que permetrà conèixer tota la informació de la ciutat. El regidor de Modernització, Ignasi Garcia, ha assenyalat que “es tracta d’una de les inversions financerament sostenibles que es va aprovar l’any 2016 i que buscaven modernitzar la ciutat de Castelló”. L’edil ha destacat que “som una capital de província però no teníem una aplicació de l’ajuntament i era el moment d’engegar-la”.

L’aplicació, que porta com a lema ‘tota la ciutat a la teua mà’, compta amb diverses funcionalitats com la de tindre accés directe a la informació municipal i a totes les notícies que es pugen a la web; compta amb un servei de xat del Canal 010 que actua com un servei d’informació que atén a la ciutadania a través de missatges escrits preguntant qualsevol cosa que es considera oportuna i on el personal d’atenció integrada donarà una resposta a les possibles consultes; també incorpora enllaços d’interés com al Servei de Manteniment de la Ciutat (SMC) o als punts d’interés per conéixer d’una forma fàcil i senzilla la ciutat i les seues funcionalitats; i amb una agenda única, que era un dels compromisos de l’Acord del Grau, i que permetrà englobar tota la informació i esdeveniments que fa el municipi de forma directa.

Així mateix, cal assenyalar que la app Castelló també compta amb tota la informació de mobilitat i transport públic que serà presentada més endavant. L’edil Garcia ha destacat que “és una aplicació que va a estar viva i va a créixer, perquè és la forma de que les aplicacions tinguen utilitat”.

En la mateixa aplicació l’usuari pot configurar-se personalment i triar quines són aquelles coses de les qual vol que l’ajuntament l’informe, com bé puga ser esdeveniments esportius, teatre o cinema, entre d’altres. A més, en cas de que hi haja qualsevol modificació en algun dels esdeveniments que l’usuari ha marcat com a favorit a l’agenda, l’aplicació envia una notificació informant i detallant dels canvis.

Garcia ha manifestat que “l’èxit d’aquesta està en la cooperació en el treball i en ser més eficients coordinant a tots els negociats, i el més important és el canvi en la forma de treballar que teníem amb la nostra gent, que ha passat d’organitzar esdeveniments fent expedients a organitzar-los coordinant-se amb la possibilitat de veure que fan els altres negociats i utilitzant el mateix sistema”.

Tota la informació de l’aplicació estarà en obert i dota a l’ajuntament de la capacitat de poder compartir-la amb altres administracions i “segurament és la forma en que han de treballar les administracions per col·laborar i ser més eficients entre elles”, ha afegit el regidor de Modernització.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací