L’Ajuntament d’Alcalà demana a Turisme posar en marxa la subseu del CdT a Alcossebre

897

Responsables de la Direcció General de Turisme visitaran Alcossebre dilluns per tractar la qüestió

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha demanat una solució d’urgència el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, per dotar pressupostàriament la compra de material necessari per posar en marxa la subseu del Centre de Dinamització Turística-CdT al CESAL d’Alcossebre. Després de dos anys en què, per part de l’Ajuntament, es reiterava l’oferiment que l’edifici municipal es pogués convertir en un centre de formació per als professionals de l’hostaleria del nord de la província, finalment al desembre de 2018, després d’una reunió mantinguda entre l’alcalde Francisco Juan i el secretari autonòmic de Turisme, la situació es va desbloquejar i la Generalitat va acceptar la proposta. No obstant això, set mesos després d’aquest anunci, la Generalitat encara no ha dotat pressupostàriament la compra del material informàtic i de cuina necessària perquè puguen impartir-se les sessions de formació.

L’alcalde, Francisco Juan, s’ha dirigit per escrit al secretari autonòmic recordant el compromís adquirit i assenyalant que “s’establisca una solució d’urgència per dotar la compra del material necessari i que, coincidint amb el nou curs 2019-2020, es puga començar a donar formació ja al mes de setembre”. Juan ha destacat “la necessitat urgent de millorar i augmentar la qualificació dels treballadors d’hostaleria ja que els empresaris del nostre municipi s’estan trobant amb moltes dificultats per configurar les seves plantilles”.

Davant d’aquesta demanda per part del consistori d’Alcalà-Alcossebre, des de la Direcció General de Turisme s’ha comunicat que dilluns que ve es traslladaran a Alcossebre per tractar aquesta qüestió amb els responsables de l’ajuntament.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací