Air Nostrum operarà una ruta nacional des de l’Aeroport de Castelló

569

Actualitat Diària

La societat pública Aerocas ha rebut l’oferta d’una aerolínia en el procés de contractació de la primera campanya de posicionament de l’aeroport de Castelló en el mercat turístic nacional, que té per objecte la captació d’una ruta domèstica per a les pròximes tres anualitats. L’aerolínia Air Nostrum opta en solitari a operar la nova connexió objecte de la convocatòria.

El procés ha superat la primera fase de verificació dels requisits administratius. Falta avaluar la resta de la documentació relativa als aspectes tècnic i econòmic, com són les accions promocionals, la ruta proposada per l’aerolínia, les xifres de passatgers o les freqüències dels vols.

L’objecte de la convocatòria és la programació, promoció, distribució i prestació efectiva d’una connexió entre l’aeroport de Castelló i un dels següents destins: Andalusia, Castella-Lleó, Galícia i Astúries.

La companyia aèria que resulti adjudicatària haurà de realitzar una campanya de promoció i màrqueting de l’aeroport de Castelló i el seu entorn, a fi de fomentar el trànsit de passatgers i l’arribada de turistes al territori.

La nova ruta funcionarà durant tres anualitats en temporada estival (entre final de març i final d’octubre). En el conjunt del període, la convocatòria fixa que haurà d’operar un mínim de 80 setmanes i oferir, almenys, 32.000 places.

El pressupost base de licitació per als tres anys es fixa en 800.000 euros (sense IVA).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací