El Castelló llança la campanya ‘Comercio Centurión’ per a intentar batre el rècord dels 12.700 abonats de l’Oviedo

1439
Ángel Dealbert, amb el propietari del Café Albinegre, que s'uneix a la nova campanya llançada pel Castelló. FOTO: CD CASTELLÓ

ActualitatDiària

Amb l’objectiu que s’ha marcat el Castelló de batre el rècord d’abonats en Tercera Divisió, que actualment ostenta l’Oviedo amb 12.700 socis, el club ha engegat la campanya “Comercio Centurión”. Una campanya en la qual participaran activament tots els estaments del club. Amb el seu president, Vicente Montesinos al capdavant, directius, jugadors i empleats eixiran al carrer per a seduir als xicotets comerços de la província.

El primer a eixir al carrer ha sigut Ángel Dealbert que ha visitat aquest matí el “Cafè Albinegre”. Allí, el seu amo, Paulino, ha rebut de mans del futbolista el distintiu que acredita a aqueix comerç com Sponsor Centurión Or. A més, se li ha obsequiat amb una samarreta signada per tota la plantilla, amb 4 abonaments de tribuna Vip i dues entrades per al primer partit del Play off d’ascens.

“Des d’ací animem a tots els comerços de Castelló a aprofitar aquesta iniciativa i a posar el seu granit d’arena per a aconseguir el rècord d’abonats i entrar en la història del futbol espanyol” ha manifestat Ángel Dealbert.

En la publicitat que ha realitzat el club i que serà distribuïda pels carrers de la ciutat i els municipis de la província es descriuen els avantatges que poden gaudir aquests comerços d’associar-se amb el Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací