La Caixa intensifica la seva acció social en la Comunitat i eleva el seu pressupost a 30 milions

774

Actualitat Diària

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidro Fainé, han signat a València un acord marc que recull la col·laboració entre totes dues institucions en matèria social, educativa i cultural. Aquesta col·laboració estableix que ”la Caixa” dedicarà a acció social en la comunitat 30 milions d’euros en 2019, enfront dels 28 milions de 2018.

Segons ha explicat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidro Fainé, “gradualment, però de forma decidida, en els últims anys hem augmentat el pressupost de l’Obra Social a la Comunitat Valenciana, aconseguint els 30 milions d’euros en 2019. Aquesta xifra és el paraigua de centenars d’iniciatives de caràcter social, científic, educatiu i cultural. Però, sobretot, és la materialització de la nostra voluntat de contribuir al benestar dels valencians sempre que estigui a la nostra mà”.

Entre els objectius bàsics marcats en el conveni destaquen la col·laboració en la millora de les condicions de vida de la infància més vulnerable, la promoció de l’envelliment actiu de les persones majors i l’atenció integral a pacients amb malalties avançades, així com el suport a persones amb discapacitat o en risc d’exclusió.

A més d’aquestes línies d’actuació, el conveni també contempla accions en els àmbits educatiu, cultural i de recerca i coneixement, d’acord amb el Pla Estratègic 2016-2019 de la Fundació Bancària ”la Caixa”, el lema de la qual és Canviem presents, construïm futurs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací