La cinquena edició del Festival Música 775 omplirà d’obres clàssiques Vilafranca els dies 4 i 5 d’agost

1436

Actualitat Diària 

Captura de pantalla 2018-07-31 a las 12.57.47La cinquena edició del Festival Música 775 arriba a Vilafranca els dies 4 i 5 d’agost. Captura de pantalla 2018-07-31 a las 12.57.56Aquesta cita cultural, que compleix aquest cap de setmana un lustre, fa possible que la música clàssica sone en llocs emblemàtics del municipi com la Casa de la Cultura, la Plaça de l’Església o la Casa de la Música. Enguany el festival comptarà amb figures de primer nivell internacional.

La programació comença el dissabte a les 18:30 amb el concert del violoncel·lista Gabriel Schwabe i Michail Lifits al piano a la Casa de la Cultura. En el seu repertori inclouen obres de Beethoven, Brahms, Bloch i Shostakovich. A la nit, a les 23 hores a la Plaça de l’Església, Nes Music Band, amenitzarà la nit amb la veu i violoncel de Nesrine Belmokh, el violoncel·lista Mathieu Saglio i la percussió de David Gadea.

El diumenge 5 d’agost al migdia, la Casa de la Música acull el concert ‘De París a Rio’ amb els violoncels de Gabriel Schwabe, Bernhard Schmidt, Miguel Cariñena, Josep Trescolí, Pere Joan Carrascosa, i la soprano Belén Roig.

Per finalitzar el festival, a les 18 hores, les Coves del Forcall seran l’escenari de la interpretació d’un quartet de violoncels a “Música a la Natura”.

El festival compta amb la direcció artística de Pere Joan Carrascosa, l’organització de l’Ajuntament de Vilafranca i la col·laboració de la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló, i les empreses Jujosa, Facsa, Becsa i Renomar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací