36 obres d’art falsificades són intervingudes per la Policia de la Generalitat

Han estat localitzades en municipis de la Comunitat, així com a Madrid, Barcelona, Sevilla, Zaragoza, Vigo i Santander

1207

ActualitatDiària

La Policia de la Generalitat ha intervingut un gran nombre d’obres d’art falsificades. En l’operació estan sent investigades 32 persones per presumptes delictes d’estafa, contra la propietat intel·lectual i apropiació indeguda. L’operació es va iniciar al juliol de 2017 i ha finalitzat fa tan sols uns dies; com a conseqüència de les diferents operacions hi ha obertes diligències en els jutjats d’instrucció de València, Madrid, Barcelona, Murcia, Llíria, Sant Vicent del Raspeig i Alcoi.

Falsificacions de Benlliure, Pinazo i Julio González 

Entre les peces que s’estaven intentant vendre com a autèntiques es troben falsificacions d’obres de Mariano Benlliure, Ignacio Pinazo, Francisco Lozano, José Royo, Luís Feito, Mariano Bertuchi, Julio González i Joan Hernández Pijuán.

Les localitzacions i intervencions de la Policia de la Generalitat han tingut lloc en diferents municipis de la Comunitat Valenciana, així com a Madrid, Barcelona, Sevilla, Zaragoza, Vigo i Santander.

En l’operació han participat també la Brigada de Patrimoni Històric de Madrid i les prefectures superiors de la Policia de València, Catalunya, Aragó, Andalusia Occidental i Oriental, Galícia i Cantàbria. A més s’ha demanat assessorament a experts del Museu Sant Pío V de València i tècnics de la Direcció general de Cultura de la Conselleria d’Educació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací