Ximo Puig presenta la seua campanya electoral: ‘El president’ per al 28M en les eleccions autonòmiques

436

“Treballarem en tots els pobles i en totes les places per a fer d’aquest projecte el de la immensa majoria dels valencians i valencianes”

Actualitat Diària

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, i la candidata a les Corts per la província de València, Cristina Martínez, han participat en l’acte ‘Ens veiem en la Plaça’ on el PSPV-PSOE ha presentat el seu lema de campanya: ‘El president’ per a les pròximes eleccions autonòmiques.

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha afirmat hui que “els i les socialistes valencians treballarem en tots els pobles i en totes les places de la Comunitat Valenciana per a fer d’aquest projecte el de la immensa majoria dels valencians i valencianes”. Així s’ha manifestat el president Ximo Puig durant l’acte ‘Ens veiem a la Plaça’ en el, al costat de la candidata per la província de València, Cristina Martínez, el PSPV-PSOE ha presentat el seu lema de campanya: ‘El president’ – per a les pròximes eleccions autonòmiques.

En aquest sentit, Ximo Puig ha marcat “l’ocupació, l’habitatge i l’energia verda” com les prioritats dels socialistes per a la pròxima legislatura i ha explicat que “la nostra gran prioritat és que tots els valencians tinguen una ocupació digna, que el dret a l’habitatge siga efectiu per a tots, per això aquesta serà la legislatura de l’habitatge, i també de l’energia, ja que impulsarem un gran pacte valencià per a aprofitar totes les oportunitats que ens dona l’energia verda”. “Aqueixa és la via valenciana que necessita la Comunitat Valenciana”, ha insistit.

Així mateix, el líder dels socialistes valencians ha afirmat que “la societat valenciana pot sentir orgull de tot el que hem aconseguit gràcies a la seua corresponsabilitat i al diàleg social” i ha enumerat fites com “els llibres gratis per als alumnes, eliminat el copagament farmacèutic, reforçat l’Estat de Benestar i portat la major inversió industrial dels últims 50 anys a Espanya”: “Tot això ha sigut possible perquè hem generat un espai de dialogue social”, ha insistit.

En aquesta línia, Ximo Puig ha apuntat que “els valencians i valencianes decidiran en aquestes eleccions si volen tornar la Gürtel o volen Volksvaguen, si volen retallades més prestacions socials i si prefereixen una Generalitat liquidada o qui un autogovern que els és útil en el seu dia a dia”: “La Comunitat Valenciana es juga avançar o retrocedir”.

Amb això, Ximo Puig ha assenyalat “ara obrim un nou horitzó ple de noves metes amb l’alegria i l’optimisme de saber que l’hem fet ha donat resultats” i ha apostat per “obrir una conversa en totes les places al costat dels alcaldes i els veïns, perquè si alguna cosa hem demostrat és que som un Govern per a la majoria i que fem política per a tots”.

La veu jove

Per part seua, la candidata a les Corts Valencianes per la província de València, Cristina Martínez, ha defensat que “el projecte socialista que lidera el president Ximo Puig és un projecte en el qual tenen cabuda els 5 milions de valencians i valencianes” i ha assenyalat que “treballem per a la construcció d’un projecte polític que està a l’altura de la Comunitat Valenciana”.

Així mateix, Martínez ha subratllat que “mentre uns altres governen pel poder, nosaltres el fem per a millorar la vida de les persones” i ha remarcat que “les dades ens avalen, en aquests anys s’han atés les necessitats de la gent i hem aconseguit passar del paradigma de la corrupció a ser una autonomia pionera en política social”.

Finalment, la número 6 en la llista per València del PSPV-PSOE ha apostat per “impulsar un pacte intergeneracional que atenga la qualitat de vida de les persones, pose per damunt la crispació i de veu als joves”: “No volem que ningú es quede al marge”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací