Vithas analitza el paper de la recerca en l’àmbit de la infermeria clínica

376

Actualitat Diària

La Càtedra de Neurociències Fundació Vithas-CEU celebra el pròxim 17 de desembre a les 17.00 h el webinar Infermeria clínica i recerca en l’àmbit de les neurociències. La sessió, de caràcter gratuït i emmarcada dins del cicle de conferències impulsades anualment per la Càtedra de Neurociències, es podrà seguir en directe a través de la plataforma Zoom.

Dirigit principalment a professionals de la infermeria, el webinar té per objectiu aprofundir en els diferents àmbits vinculats a la infermeria clínica com són l’assistència, gestió, docència i fonamentalment la recerca. Destacant, no sols la importància de la labor diària duta a terme pel professional de la infermeria, sinó també la rellevància del seu paper en el desenvolupament de noves recerques; posant de manifest la necessitat que pràctica clínica i recerca caminin de la mà en nom d’una millor assistència i prestació de cures al pacient.

La sessió comptarà amb la participació del Dr. Ángel Ayuso, director gerent de Fundació Vithas i director científic corporatiu de Vithas; i el Dr. José Piquer, neurocirujano i director de la Càtedra de Neurociències Fundació Vithas-CEU; els qui s’encarregaran de l’obertura de l’esdeveniment. La ponència principal serà a càrrec de la Dra. Loreto Maciá Soler, Doctora en Infermeria per la Universitat d’Alacant i Premi Lucentum a la millor labora d’infermeria. La Dra. Maciá també forma part del grup d’Infermeria i Desenvolupament per al progrés científic de la infermeria espanyola.

La Càtedra de Neurociències Fundació Vithas-CEU conjumina les dimensions investigadora, docent, social i divulgadora en l’àmbit neurocientífic. Més de quaranta publicacions científiques, diversos premis de recerca i tesis doctorals són alguns dels resultats d’aquesta Càtedra, que ofereix programes formatius per a professionals de diferents especialitats. La inscripció al webinar pot realitzar-se a través del següent link

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací