Vila-real suspén les activitats previstes en espais tancats per l’augment de contagis

428

Actualitat Diària

Davant l’augment de la incidència i els casos de covid-19 a Vila-real i després de les mesures anuncies ahir per la Generalitat, l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i en coordinació amb la Conselleria de Sanitat, acaba de decidir suspendre totes les activitats previstes per als pròxims dies en espais tancats.

D’aquesta manera es fa efectiva lasuspensió de totes les activitats programades per l’Ajuntament a partir de hui i durant tot el Nadal previstes en espais tancats o en els espais oberts que puguen donar lloc a aglomeracions i dificultats de control d’aforament i compliment dels protocols.

Esmantenen les activitats a l’exterior en les quals es puguen garantir les mesures de prevenció,sempre amb els protocols adequats i reforçant la vigilància policial, considerant que aquestes activitats a l’exterior són importants per a la dinamització econòmica, sempre controlant el risc.

La suspensió d’actes en espais tancats afecta a tots aquells organitzats per l’Ajuntament de Vila-real. En el cas de les activitats organitzades per altres entitats, l’Ajuntament recomanarà als promotors la suspensió de les mateixes.

L’alcalde està en permanent contacte amb els responsables de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública per si és necessari prendre mesures més estrictes.

Des de l’Ajuntament lamenten haver d’adoptar aquestes decisions però en aquest moment és important fer un esforç individual i col·lectiu per a que a partir del gener de 2021 es puga començar a veure una millora en la situació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací