Vacunen als valencians amb edats compreses entre els 66 i 69 anys la setmana vinent

479

Actualitat Diària

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública té previst començar la setmana vinent a vacunar contra la COVID 19 a les persones amb edats compreses entre els 69 i els 66 anys (nascudes entre 1952 i 1955, tots dos inclosos). Com en la resta de grups que ja han iniciat el procés, les persones interessades rebran una invitació per SMS o una trucada telefònica amb la informació sobre quan i on han de vacunar-se.

L’Estratègia de vacunació enfront de la COVID 19 a Espanya estableix que aquesta franja d’edat, que estava pendent de vacunació, començarà el procés després de la immunització del grup de persones d’entre 60 i 65 anys, tots dos inclusivament.

El grup de població de 60 a 65 anys ja està citat i rebent la vacuna de AstraZeneca, principalment en els grans espais de vacunació amb què compta la Comunitat Valenciana. Aquesta circumstància permet, per tant, que el dilluns 3 de maig arrenqui la immunització de la següent franja d’edat, la de persones amb edats compreses entre els 69 i els 66 anys, que s’estendrà diverses setmanes.

La citació es realitza a través d’un missatge al telèfon mòbil on s’indica data, hora i lloc de la vacunació. Si la persona no ha facilitat un número de mòbil en el Sistema d’Informació Poblacional (SIP), el personal sanitari la trucarà al telèfon fix que hagi aportat. Si les dades no estan actualitzats, es poden modificar a consultar aquí

La cita rebuda en el mòbil també es pot recuperar o consultar a través de l’aplicació GVA +Salut, disponible tant per a iOS com Android i Huawei, o en la web consultar aquí

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací