Turisme presenta l’oferta turística de la Comunitat Valenciana a més de 50 agents de viatges d’Holanda

707

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha presentat l’oferta turística de la Comunitat davant més de 50 agents de viatges d’Holanda.

Aquesta presentació s’ha realitzat mitjançant un seminari web organitzat per la revista TravelPro, un dels principals mitjans destinats als professionals del sector turístic holandès.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que amb aquesta presentació davant els agents holandesos “volem donar a conèixer la diversitat de l’oferta turística de la Comunitat en aquest mercat, incidint especialment en productes que poden tenir una bona acceptació en les actuals circumstàncies, com són el turisme actiu, el nàutic o els càmpings, però sense oblidar productes com el vacacional o el turisme urbà o gastronòmic”.

El mercat holandès, amb més de 16 milions d’habitants és el quart mercat emissor cap a la nostra Comunitat, amb prop de mig milió de turistes en 2019.

Cal destacar que, és a més un dels mercats amb els quals està previst que es reiniciïn les rutes aèries des de finals de juny i al llarg de juliol, amb connexions previstes des de ciutats com Amsterdam o Rotterdam als aeroports de València i Alacant-Elx.

Aquesta actuació s’emmarca dins de les diverses activitats de promoció online que Turisme Comunitat Valenciana està posant en marxa en diversos mercats, a l’espera de poder també reiniciar actuacions de promoció presencials a partir de la pròxima tardor.

Colomer ha explicat que “la nostra estratègia de promoció, si les circumstàncies ho permeten, alternarà les actuacions de promoció virtuals amb les presencials durant els pròxims mesos”.

Així, per exemple, del pròxim 7 a 10 de juliol, Turisme participarà en la I Fira Virtual de Viatges el Corte Inglés, on les diverses marques i productes de la Comunitat Valenciana tindran ocasió de presentar els seus destins i productes, així com de reunir-se amb els més de 3.000 agents que Viatges El Corte Inglés té per tota Espanya.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací