Actualitat Diària

Turisme CV entrega a 604 empreses valencianes el distintiu digital del programa CreaTurisme

Aquest segell contribueix a augmentar el valor dels productes i a enfortir la competitivitat en el mercat

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana lliurament els distintius digitals del programa CreaTurisme a més de 600 entitats de la Comunitat Valenciana. En concret, 604 empreses adherides al programa CreaTurisme, que busca l’enfortiment de productes turístics altament especialitzats, segmentats i de base experiencial, reben aquests distintius.

D’aquesta manera, les empreses i entitats que compleixen amb els requisits per a estar dins de CreaTurisme reben els seus distintius digitals amb la finalitat d’augmentar el valor del seu producte en comptar amb una marca fàcilment distingible, a més d’enfortir la seua competitivitat en el mercat, dotar d’una imatge institucional als seus suports de comunicació i promoció ‘online’ i brindar més confiança als seus clients en estar adherit a un programa oficial de Turisme Comunitat Valenciana.

CreaTurisme és una iniciativa dividida en tres línies de producte: Mediterrani Cultural, Mediterrani Natural / Rural, i Mediterrani Actiu / Esportiu.

Cadascuna d’elles té al seu càrrec productes específics, com la Ruta de la Seda, agroturisme, cicloturisme i MTB, Territori Borgia, ecoturisme i turisme esportiu, entre altres, que han sigut prioritzats dins de l’estratègia d’enfortiment de competitivitat de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana.