Tucuvi i Vidoqui guanyadors dels premis Lazarus, l’acceleradora de startups de la Fundació Eurocaja Rural

727

Actualitat Diària

Després d’hores de debat i deliberació, el Comitè Assessor de ‘Lazarus’ ha decidit premiar a Juan Manuel Bello pel seu projecte VIDOQUI (Viu On Vulguis) i a María González i Marcos Rubio per TUCUVI (El teu cuidador virtual) amb el premi `MIT (Massachusetts Institute of Technology) – Millor Projecte Tecnològic´, consistent en la participació en un programa executive en el prestigiós MIT dels Estats Units. Aquest premi està concedit per la Fundació Rafael del Pi.

En segon lloc, el premi `Finançament al projecte amb major potencial de generació de riquesa per a Castella-la Manxa´, que atorga SODICAMAN, i que pot aconseguir fins a 100.000 € d’inversió, es va adjudicar ex aequo a Borja Santos i Pablo Suárez pel seu projecte FULL & FAST, i a Sergio Alarcón per NEUROBOTIC.

El `Premi Capital´ al projecte amb major potencial de creixement ha estat per a Raúl Orejas pel seu projecte CEREBRITI. El premi consisteix en una valoració del projecte per a accedir a la seva capital social i accelerar el projecte. Els partícips són Plug & Play, Encomenda VC, Indra Ventures, Doneu, K Fund i Nero Ventures.

Finalment, el `Premi a l’Acompliment´ per aconseguir major puntuació en el seu treball durant la fase d’acceleració, ha recaigut també en Juan Manuel Bello per VIDOQUI. Consisteix en un cap de setmana en una destinació de platja amb un mentor ‘Lazarus’, i l’aporta la Fundació Eurocaja Rural.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací