Simó diu que el PSPV consolida la renovació dels col·legis i instituts de Castelló amb 233 milions

367

Reivindica la necessitat que Ximo Puig continue sent president de la Generalitat

Actualitat Diària

El cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló, Rafa Simó, ha assenyalat que “l’únic vot que garanteix continuar avançant i consolidar la construcció d’escoles dignes i disposar d’infraestructures educativa en condicions és votar al Partit Socialista i votar al president Ximo Puig”. Simó s’ha referit així al Pla Edificant que ha suposat una revolució en la arquitectura educativa i que el PSPV ha reforçat en 233 milions a Castelló des de 2017. S’han projectat 108 obres, de les quals quasi la meitat ja s’han executat, 46.

A més a més, el cap de llista, juntament amb els candidats José Luis Lorenz, Ernest Blanch i Mari Carmen Aguilella, ha visitat localitats com Castellnovo i Santa Magdalena de Polpís “on les escoles ja són una realitat i això suposa millorar la qualitat educativa del territori”. “No hi ha dubte que l’educació pública gratuïta i de qualitat és necessària per a garantir la igualtat d’oportunitat. Per això, el president Ximo Puig ha donat carpetada als barracons cronificats i ha impulsat un pla, com és l’Edificant, perquè tots els xiquets i xiquetes reben una educació decent”, ha afegit el cap de llista.

Referent a això, Simó, qui també ha visitat Fanzara, ha reivindicat la necessitat que Ximo Puig continue sent el president de la Generalitat “perquè els projectes que ja estan en marxa com el de Fanzara i els adherits en l’última ampliació seguisquen avant i siguen una realitat, i només el Partit Socialista és garant que això siga així”.

“El Partit Socialista, i en concret el president Ximo Puig, és la garantia de les promeses complides, dels serveis públics de qualitat, de l’augment del número de professorat, les beques menjador, els llibres gratis i la baixada de la ràtio de les aules. En definitiva, votar a Ximo Puig és apostar per l’educació per a tots i totes”, ha conclòs Simó.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací