Sanitat distribueix 11.000 dosi per a la vacunació dels centres sanitaris privats

460

Actualitat Diària

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública distribueix un total de 11.000 dosi de la vacuna contra el coronavirus per a centres sanitaris privats de tota la Comunitat Valenciana.

En concret, es destinaran 3.000 dosi de *Pfizer per a les mútues i els serveis de prevenció de riscos laborals, ja que és el personal que administrarà les dosis a la resta de sanitaris del sector privat. A més, s’han enviat 3.600 dosi de Moderna per al personal de primera línia d’hospitals i centres privats.

Al mateix temps, s’han destinat 4.320 dosi de *AstraZeneca per a personal sanitari de segona línia dels centres privats.

Aquestes dosis es repartiran en els següents centres:

· Província de València: Clínica Fontana (València), Hospital *Imske (València), *Quirón València, Hospital intermutual de Llevant (Sant Antoni de Benaixeve), Hospital *Vithas 9 d’Octubre (València), Hospital *Vithas Aigües Vivas (Carcaixent), Hospital Casa de Salut (València), Hospital *Vithas Consuelo (València), *IMED Gandia, *IMED València (Burjassot)

· Província d’Alacant: Hospital Clínica Benidorm, Clínica *Vistahermosa *HLA (Alacant), Hospital *Quironsalud Torrevella, *IMED Llevant-Benidorm, *IMED Elx, *Vithas Alacant, *IVI Alacant, Hospital Sant Carles (Grup *HLA) (Dénia)

· Província de Castelló: *Vithas Castelló (Castelló de la Plana), Hospital Unió Mútues *ITUM (Castelló de la Plana)

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací