Actualitat Diària

Les rosarieres de Vila-real pressenten el IX Concurs Fotogràfic

El termini finalitza el 23 d’agost i el primer premi és de 150 euros

Actualitat Diària

Les rosarieres de Vila-real animen a participar en el IX Concurs Fotogràfic amb la temàtica ‘200 anys al seu costat‘.

La participació està oberta a totes les persones majors de 18 anys aficionats o professionals de la fotografia, que siguen autors d’alguna de les tres imatges que es poden presentar com màxim. El format de les fotografies deurà ser de 20×30 cm i es deuen presentar sobre un suport rígid com cartolina o cartó. No s’admetran collage, muntades o fotografies pintades. Les imatges, per descomptat, deuen ser inèdites i no han d’haver sigut premiada en altres concursos.

Els participants han de presentar els treballs personalment o per correu a la Casa Social Mossen Gil, a la direcció C/San Antonio, 56, 12540 Vila-real (Castellón). La casa social està oberta els dilluns de 19.30 a 20.30h.

El termini de presentació conclourà a les 24:00 hores del dia 23 d’agost. Les fotografies premiades passaran, a més, a ser part de l’associació i les obres presentades seran exposades fins a l’11 d’octubre en horari d’apertura de la casa social.

El jurat comunicarà la seua decisió a partir del 13 de setembre i els premiats deuran acudir personalment a arreplegar el premi que serà 150 euros. Es poden veure la resta de bases del concurs en les fulles de rosa del mes de maig.