La Refineria BP de Castelló patrocinarà el ‘play-off’ d’ascens del conjunt de la capital de la Plana

1344
Àngel Dealbert i Àngel Navarro, aquest matí en la gespa de l'Estadi Castalia. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El Castelló ha arribat a un acord de col·laboració amb BP Castelló per a ser el patrocinador oficial del play-off 2017/18 del conjunt albinegre. El Responsable de Comunicació i Relacions Institucionals de la refineria, Juan Carlos Navarro, va presentar aquest dimecres en Castalia al costat d’Ángel Dealbert el cartell de la campanya de play-off. Un cartell en el qual, sota el lema “És la nostra passió” i la figura de David Cubillas, s’han donat a conèixer els preus del play-off d’ascens.

Cartell anunciado de la campanya de venta d’entrades per al play-off.

Aquesta vesprada, a partir de les 18:00 hores, l’afeccionat albinegre podrà fer-se amb la seua entrada per al play-off d’ascens en la Tenda Albinegra. La refineria, única de BP a Espanya, no ha volgut perdre’s l’oportunitat de participar en aquesta iniciativa que pot ser històrica per a la província de Castelló.

El club, com a resposta al suport incondicional dels més de 12.800 albinegres, premiarà a aquells que van retirar el seu abonament “Centurión” a principi de temporada. Cada abonat podrà adquirir el seu pack d’abonament al mòdic preu de 25€ (Preferència i Gols) i 30€ (Tribuna), que inclourà tots els partits que dispute el Castelló en el play-*off d’ascens.

A més, els carnets d’abonat quedaran inhabilitats per al play-off d’ascens, de manera que tot abonat haurà de retirar la seua entrada en paper. Per açò, els que disposen del carnet tindran preferència sobre els no abonats a l’hora de retirar la seua entrada. Passat el dia 16 de Maig, el seient de l’abonat quedarà lliure.

Per la seua banda, el públic en general disposarà de dues opcions: adquirir l’entrada per a un partit (30€ en Preferència i Gols, 35€ en Tribuna) o el pack: 35€ en Preferència i Gols, 40€ en Tribuna.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací