El presidente de la Generalitat Valenciana informa de una presión hospitalaria soportable en la Comunitat

564
Ximo Puig també ha fet referència a la readaptació del pla de vacunació a causa de la reducció del número de dosi de la setmana vinent

Actualitat Diària

El president de la Generalitat ha mantingut aquest matí una reunió de treball per a abordar la situació de les infraestructures sanitàries. El president ha destacat que el sistema sanitari valencià, malgrat la forta pressió que aquesta suportant, pot continuar atenent amb garanties tant als malalts de covid com als de la resta de patologíes greus o inajornables.

El president també ha destacat que es continua reforçant la col·laboració amb la sanitat privada de la Comunitat Valenciana. En tot cas el president ha instat la ciutadania a complir de manera estricta i responsable les restriccions i normatives vigents per a rebaixar la incidència de la pandèmia i els contagis.

El president ha assenyalat que la Generalitat ha adaptat el seu pla de vacunació  a l’anunci de la farmacèutica Pfizer que en l’enviament d’aquesta setmana es reduirà  lleugerament el número de dosi dins del seu pla de reestructuració de la producció per a augmentar la quantitat de dosi que pot fabricar anualment.En aquest sentit el president ha assenyalat que està garantida la segona dosi per als vacunats que ja han rebut la primera i que en 15 dies es recuperarà el ritme de vacunació.

En la reunió han participat també la consellera de Sanitat, Ana Barceló, la subsecetaria de la conselleria, Mònica Almiñana, la secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària, Concha Andrés, la directora general d’Assistència Sanitària, María Amparo García Layunta, i  la directora general de Règim Econòmic i Infraestructures, Carmelina Pla.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací