Van passant els dies i l’operació eixida i la d’entrada en el Castelló continua sense presentar novetats

1432
El davanter Javi Zarzo podria abandonar la disciplina del Castelló aquesta setmana.

ActualitatDiària

Es parla molt poc aquesta setmana del partit que el diumenge jugarà el Castelló en el camp Beltrán Báguena contra el Bunyol (16.00 hores). Tot sembla centrat en l’operació eixida i també en l’operació eixida. I tot està parat. Alguns assumptes que maneja el club castellonenc estan molt avançats, com la incorporació del migcampista Marc Castells. I unes altres segueixen parades com la del davanter Cristian Herrera.

Fitxatges que s’aniran confirmant en els pròxims dies perquè el Castelló aspira a reforçar-se amb tres o quatre futbolistes. I a més, açò comportarà eixides. El que podria tenir les hores comptades en el club castellonenc és el migcampista valencià Javi Zarzo, igual que els dos futbolistes assenyalats pel club per a abandonar l’entitat quan es produïsquen els primers fitxatges: Rubén Fonte i Nico Pascual, aquest últim en l’agenda de l’Alzira.

El Castelló prepara el partit del diumenge contra el Bunyol amb les baixes segures dels lesionats Ximo Forner i Albert Pedra. El que es recupera és el migcampista Amine Bouhou, que no se sap si anirà amb el primer equip o jugarà el dissabte contra el Xirivella amb el filial.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací