Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Cultura cedeix el Palau de Congressos de Castelló a La Caixa per a concerts escolars

El concert que ha previst el conveni en la capital de la Plana serà la representació de l’espectacle ‘That’s a Musical’

Actualitat Diària

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i la Fundació La Caixa per a l’organització conjunta de concerts escolars en el Teatre Arniches d’Alacant i a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Els concerts que ha previst el conveni són quatre representacions de l’espectacle ‘That’s a Musical’ a l’Auditori i Palacio de Congressos de Castelló i quatre representacions de l’espectacle ‘Bitàcora. Un quadern musical’ en el Teatre Arniches d’Alacant.

Segons estableix aquest acord, el Institut Valencià de Cultura cedirà gratuïtament i assumirà els costos d’utilització del Teatre Arniches d’Alacant i de l’Auditori i Palacio de Congressos de Castelló. A més, acordarà amb La Caixa els aspectes tècnics de les representacions, el control d’accés del públic, la vigilància d’instal·lacions i els tècnics d’escenari i s’ocuparà del manteniment de les instal·lacions.

També realitzarà la convocatòria per a les escoles, gestionarà la reserva de grups i difondrà l’activitat.

Per part seua, La Caixa realitzarà la planificació i l’organització artística dels concerts i elaborarà els dossiers pedagògics. També s’encarregarà de gestionar la contractació i pagar els honoraris pels concerts i les despeses derivades per allotjament, manutenció i desplaçament.

De la mateixa manera, produirà el material de premsa consensuat amb el IVC. Així mateix, produirà el material pedagògic i el posarà a la disposició del professorat a través de la pàgina web corresponent.

Totes dues parts inclouran els elements identificatius de les dues institucions en tota la publicitat que es genere.