L’oferta de 25 euros per a l’AVE en la Comunitat només serà des de Castelló fins al 28 de febrer

Renfe ha venut ja 1.345 bitllets per al nou destí durant el primer dia de comercialització

1512

E.M./ActualitatDiària

Que l’engegada del servei de tren Castelló Madrid en AVE, va arribar amb certa precipitació, no alberga dubtes. Sobretot, perquè les oficines d’Adif i Renfe desconeixien la data del 23 de gener dimarts passat, 16 de gener, fins que el Ministeri de Foment va confirmar la notícia a través d’un comunicat oficial aqueixa vesprada.

Potser per açò, la web oficial de reserva i venda de bitllets, ha estat subjecta a ‘certes’ variacions des de llavors.

I és que, amb motiu de la inauguració del servei, Renfe i Adif han engegat una promoció oficial per al trajecte Castelló-Madrid, amb bitllets a 25 euros en turista i 35 euros en preferent; una promoció que ahir per la vesprada solament estava arreplegada en la pàgina oficial de Renfe per a un sol dia, el 23 de gener.


La imatge de la captura de la web de Renfe amb data de 24 de gener demostra les dades que va oferir el periòdic en la seua informació

Renfe actualitza el seu web i àmplia la promoció al 28 de febrer

Però en les últimes hores aqueixa pàgina web també s’ha actualitzat. Tal com han confirmat fonts de Renfe, la promoció tindrà una durada de diversos dies, entre el 23 i el 31 de gener, però s’ampliarà fins al 28 de febrer. Es tracta, indiquen fonts de Renfe, d’una promoció major a la realitzada amb l’engegada d’altres línies AVE.

D’aquesta forma, els viatgers podran reservar els seus bitllets amb un preu promocional més que atractiu, destinat a publicitar el nou servei. Un bitllet que, sense promoció alguna, supera els 80 euros. Després d’aquesta data (28 de febrer), en aquests moments la web oficial de Renfe, no facilita informació del servei, encara que pot ser que s’actualitze més tard, segons han comentat fonts de l’operadora ferroviària.

Les mateixes fonts han confirmat que Renfe ha venut 1.345 bitllets per als nous AVE entre Madrid i Castelló durant el primer dia de comercialització. El primer bitllet es va comprar només un minut després de la posada a la venda, a les 12:00 hores i van ser molts els viatgers que es van fer amb la seua plaça durant tota la jornada.

En toral, indiquen des de Renfe, “en les 24 primeres hores Renfe ha venut 1.345 bitllets, el 70% a través de la www.renfe.com i la resta a través del telèfon 912 320 320, en estacions i agències de viatge.

La companyia ha llançat una campanya promocional amb motiu de la inauguració del servei de l’AVE entre Madrid i Castelló. L’oferta especial permet viatjar, entre ambdues ciutats, des de 25 euros per trajecte. Entre Conca i Castelló el preu serà des de 20 euros. Renfe ofereix aquests preus especials fins al pròxim 31 de gener.

La promoció és vàlida per a viatges fins al 28 de febrer

La promoció de 25 i 35 euros per trajecte solament serà vàlida per als bitllets amb eixida o destinació des de Castelló de l’AVE i del Intercity.

Els usuaris que compren bitllet per als mateixos trens des d’o fins a València-Madrid, no podran beneficiar-se d’aquesta promoció de 25 euros, encara que si d’altres promocions especials. Dit d’una altra forma, pagaran més pel trajecte.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací