Nules prohibeix celebrar actes alternatius i l’obertura de casals

636

Les forces de seguretat faran controls els dies de la setmana de festa 

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules no autoritzarà actes festius alternatius ni l’obertura de casals en la setmana de les festes patronals en honor a Sant Bartomeu per prevenció davant l’actual situació sanitària per la Covid-19, i que en circumstàncies normals se celebrarien els dies del 20 al 29 d’agost.

Una decisió que s’ha acordat hui en la Junta Local de Seguretat celebrada a Nules. La junta ha estat presidida per l’alcalde de Nules, David García i per la Subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, i ha comptat amb la presència de representants de les forces de seguretat com ara la Guàrdia Civil, Policia Nacional adscrita a la Generalitat Valenciana i Policia Local, a més de representants de Protecció Civil, del Consorci de Bombers Plana Baixa, Creu Roja, i del Centre de Salut.

“Hem demanat col·laboració i coordinació de les diferents forces de seguretat per a fer controls els dies de la setmana de festes suspesa, ja que des de l’ajuntament no es va a autoritzar cap tipus d’acte de penyes. De manera que no s’autoritzaran casals, ni talls de la via pública per a sopars o dinars, o actuacions musicals, entre altres. Per tant, tindrem un dispositiu especial per a fer complir aquestes mesures que en el cas d’incompliment seran sancionades”, assenyala l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Entre altres assumptes tractats cal destacar que se seguirà desenvolupant una campanya coordinada entre la Policia Local, la Guàrdia Civil i la Policia Autonòmica per a controlar que els locals d’oci i les terrasses complisquen la normativa actual.

A més, també s’ha valorat positivament el funcionament de Viogen a la localitat de Nules, i s’ha renovat el conveni. Cal recordar que en el mes de maig de l’any 2017 la Junta Local de Seguretat de Nules va aprovar el nou protocol per a la

Protecció de Víctimes de Violència de Gènere, així doncs entre les accions principals que s’han realitzat es troba el procés d’integració de la Policia Local en el sistema Viogen i la creació de la comissió tècnica amb la corresponen Mesa Psicosocial de Violència de Gènere de Nules formada per representants d’organismes com ara la Subdelegació del Govern, l’Oficina de Víctimes del Delicte, el Centre Dona 24 hores, Guàrdia Civil, Policia Local o el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Nules.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací