Vicente Montesinos, president del Castelló, torna a la càrrega: “L’Ajuntament no ens está fent cas”

1071
Vicente Montesinos, president del CD Castelló, aquest matí en la roda de premsa a Castàlia. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El president del Castelló, Vicente Montesinos, ha comparegut davant els mitjans de comunicació després de l’acte de lliurament de l’abonament 13.000 del Castelló a Ángel Dealbert. En el context del primer dia d’obres en l’Estadi Municipal de Castàlia per part de l’Ajuntament de Castelló, el màxim mandatari de l’entitat albinegra ha mostrat la seva semblar sobre l’actuació del consistori.

“M’agradaria transmetre l’enuig, l’empipament i el descontentament que tenim del club amb l’Ajuntament per com s’estan portant les coses, perquè ens estan ninguneant. Hem estat coneixedors que han vingut a l’estadi a realitzar una sèrie d’actuacions les quals desconeixem el seu abast, qui ve, si són brigades de l’Ajuntament o de la Regidoria d’esports. La veritat és que la comunicació és nul·la, no parlen amb nosaltres i no entenem el perquè quan els hem transmès la necessitat d’asseure’ns en una taula i articular organitzadament el més bàsic i elemental que hi ha a l’hora de cometre una actuació l’asseure’ns i parlar. Ens estan ninguneant com a club i això no es tracta d’arribar i canviar quatre tanques i pintar dues parets. Això es tracta d’asseure’s d’una punyetera vegada amb el CD Castelló i començar a parlar amb nosaltres per veure que accions han de realitzar-se en coses bàsiques i elementals. Ahir acudeix la senyora alcaldessa aquí a Castàlia sorpresivament per a nosaltres i no rebem cap tipus de trucada que anaven a venir. Simplement apareixen aquí, comencen a mirar coses i avui hi ha una sèrie d’operaris que estan treballant. He anat aquest matí a parlar amb ells per veure què estaven fent i m’han dit que estaven substituint una de les tanques perimetrals. És una vergonya que l’Ajuntament de Castelló ningunee al Castelló d’aquesta manera. Si és la forma de treballar d’aquesta gent i el tarannà és aquest, sincerament deixa moltíssim que desitjar. Demanaria per favor que des de l’Ajuntament, no ha de ser Emparo Marco si ella no vol, però que delegui en una persona amb responsabilitat perquè se sent amb nosaltres”.

– Aquesta persona seria Enric Porcar?

No crec que l’alcaldessa nomeni a Enric Porcar. De fet, desconec si es comuniquen. Ahir Enric Porcar va acudir a Castàlia perquè parla amb mi i s’assabenta a través del meu perquè m’avisen del club que ha aparegut l’alcaldessa però Enric Porcar ni estava informat del dia que venia la senyora alcaldessa amb algun tècnic de l’Ajuntament. No sé si ha de ser Enric Porcarperò que sigui un interlocutor vàlid, que ens parli i ens permeti treballar. Estan en el seu dret de fer el que els doni la gana però això no són formes de treballar ni és un tarannà de diàleg i les normes mínimes de diplomàcia a l’hora d’establir una relació parteixen d’asseure’s en una taula per treballar. No sabem gens del conveni, més enllà d’uns esborranys que es van posar en el seu moment en la taula, no hi ha comunicació i això és una vergonya. El que ha d’ocórrer és que Ajuntament i CD Castelló se senten en una taula ja a treballar, no al fet que hagin notes discordants i que ens hàgim de comunicar pels mitjans de comunicació. La mà està tendida per la nostra banda i crec que hi ha una visió obtusa de treball per part de la senyora alcaldessa. Demanaria per favor que canviï de tarannà amb el club perquè el CD Castelló representa molt per a la província de Castelló.

– En la reunió d’ahir es va treure alguna cosa amb claredat?

No hem tingut cap reunió. Aquí es va parlar d’una taula de treball per veure què obres s’haurien de cometre i no s’ha produït aquesta situació. No sabem qui ve, ni que empresa, ni el personal. No sé si han de demanar llicència d’obra o no, qüestions tan bàsiques com aquestes no les sabem. Aquí hi ha gent treballant però no sé els qui són. Sé que vénen de l’Ajuntament perquè així ho manifesten però és que no hem tingut un protocol mínim d’actuació. Això clama al cel i és una vergonya.

– A què es deu?

Al tarannà en clau electoral de l’alcaldessa per demostrar amb dues actuacions que pel que estic entenent són molt petites. D’aquesta manera ja aconsegueix dir que estan actuant en Castàlia. Aquí les obres que s’han de realitzar són molt més importants que canviar una tanca però és que tampoc sabem el que volen fer perquè no s’han comunicat amb nosaltres. El més normal és que si ve la senyora alcaldessa que avisi encara que sigui el mateix dia per tema urgent i s’hagués convocat al director general, al president o algú del consell d’administració per ser atesos i rebuts i establir un diàleg en una taula quina actuacions es pretenen realitzar. No sabem gens i aquesta és la situació real.

– El conveni és clar?

No hi ha comunicació. Va haver-hi un esborrany al seu moment però ja no hem tornat a tenir gens d’aquest frau de comissió. No se’ns ha escoltat i no se’ns ha tornat a parlar i un conveni tan important com és el que han de signar l’Ajuntament de Castelló amb el CD Castelló no val una farsa de comissió on el CD Castelló parli una hora del seu llibre i després ells imposin el seu llibre damunt de la taula. Ho desconeixem, segueixen passant els mesos i la casa sense escombrar. Esperem que hi hagi un canvi de tarannà i comencem a treballar de la mà.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací