Mercadona realitza 200 contractacions noves per a reforçar el seu departament d’Informàtica

610

Actualitat Diària

La companyia de supermercats físics i de venda online, Mercadona, ha incorporat 200 persones al seu Departament d’Informàtica en sol quatre mesos. L’empresa va iniciar l’abril passat un procés de de captació del talent per a reforçar aquest departament. Així doncs, Mercadona segueix en el marc del seu procés de Transformació Digital, i també, dins del compromís d’invertir 150 milions d’euros a l’any en la millora d’eines i processos informàtics.

La companyia ha rebut més de 10.000 sol·licituds compatibles amb els diferents perfils requerits. Aquesta estratègia de selecció i incorporació de talent ha estat duta a terme pel Departament de Recursos Humans. Mercadona preveu continuar amb el procés, que continuarà obert fins al mes de març de 2020.

La intenció de la companyia és contractar a 200 persones més en els pròxims mesos i continuar impulsant el projecte de Transformació Digital de la companyia. Mercadona pretén oferir diferents solucions informàtiques per a facilitar la presa de decisions i incrementar l’eficiència i agilitat dels processos amb dades úniques i veraces.

Dins d’aquestes últimes incorporacions, destaca el procés dut a terme al costat de l’empresa tecnològica Sothis, participada per la societat d’inversió Angels. Així, estava previst que, de forma planificada, s’integressin en Mercadona 40 persones del seu equip que ja realitzaven diferents processos en la companyia.

Amb aquestes incorporacions, Mercadona compte actualment amb un Departament d’Informàtica compost per 700 professionals multidisciplinaris especialitzats en Enginyeria Programari, tant FrontEnd com BackEnd, Cloud, Site Reliability, Caps de Projecte, Arquitectura Empresarial, Administradors de Sistemes, Operacions, Analítica, IoT i Seguretat Informàtica.

Tant les persones ja integrades en l’equip com els futurs seleccionats, no només compten amb l’oportunitat d’abordar aquest nou repte, sinó que, a més, tenen la possibilitat de créixer professionalment en el marc del projecte Mercadona. De fet, les noves treballadores i treballadors tindran, com les 87.000 persones que actualment conformen la plantilla de la companyia, contractes fixos des del primer dia.

A més d’això, també comptaran amb importants plans específics de formació i l’opció, a mitjà termini, d’optar a llocs de major responsabilitat. Aquestes accions queden dins de la política de promoció interna que caracteritza a Mercadona i de la qual es van beneficiar 860 persones en 2018.

El Director de la Divisió de Compres d’Informàtica, Aquilí López, ha manifestat que des de Mercadona “volem agrair l’interès i l’esforç per unir-se a aquesta companyia de les més de 10.000 persones que s’han inscrit al procés de selecció”.

El Director ha recordat que el procés continua obert amb l’objectiu de continuar sumant talent i qualitat per a continuar avançant en “la nostra aposta decidida per la Transformació Digital”.

Així doncs, López ha conclòs assegurant que amb l’aposta tecnològica pretenen donar resposta a les necessitats que ens demanden “els nostres ‘Caps’ i evolucionar Mercadona cap a l’eficiència i l’agilitat per mitjà de l’anàlisi de dades úniques i veraces que ens permetin prendre la millor decisió”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací