Martínez (PSPV): “La vacunació avança amb totes les garanties de seguretat”

320

Actualitat Diària

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez, ha considerat que “ja és hora que el Partit Popular deixi de mentir i tergiversar les dades” i ha assegurat que la vacunació contra el Covid en la Comunitat Valenciana “avança a bon ritme i amb totes les garanties de seguretat”. Així ho ha manifestat Martínez en resposta a la diputada del PP Elena Bastidas, a qui ha recordat que ja hi ha 300 residències vacunades i ha demanat que “no tracti d’enganyar la ciutadania”: “el dimarts està previst que s’acabi de vacunar a residents i personal de totes les residències de la Comunitat, tant les que tenen brots actius com les que no”.

En aquest sentit, Martínez ha demanat al PP “serietat i rigor”. “És una vergonya que parlin de falta de coordinació quan les decisions sobre la vacunació en residències es prenen en una comissió mixta que es reuneix setmanalment i que compta amb representants de les Conselleries de Sanitat i Igualtat i de la patronal que representa a aquests centres”, ha afirmat la diputada socialista, que ha afegit que “encara que al Partit Popular no sembla interessar-li, aquest Consell està treballant perquè el procés de vacunació, que és llarg i complex, es faci amb totes les garanties”. Així, ha recordat a Bastidas que es tracta d’un procés “que porta el seu temps perquè inclou dues dosis, en molts casos s’ha de recaptar una autorització dels familiars dels residents i s’ha de garantir la traçabilitat”. “S’està vacunant tots els dies tant a usuaris com a sanitaris, i es continuarà administrant la vacuna durant el cap de setmana”, ha afegit.

“En qualsevol cas, és una bona notícia que el PP hagi començat a preocupar-se per les residències, després de vint anys de desgovern en els quals només les van utilitzar per a omplir les butxaques dels seus amics a costa dels nostres majors”, ha afirmat Martínez, que ha instat el Partit Popular a “deixar de donar lliçons d’epidemiologia barata” sobre un virus “del qual les persones expertes encara desconeixen moltes coses”. “Afortunadament, aquest Consell no es regeix per les ocurrències de la senyora Bastidas, sinó pel criteri de les autoritats sanitàries, que es pot consultar en el protocol de vacunació que el PP ni tan sols s’ha dignat a llegir encara que està accessible per a tothom en la web del Ministeri”, ha conclòs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací