Martínez (PP) denuncia que el Consell “no ha pagat milers de beques universitàries”

553

Actualitat Diària

El Portaveu d’Universitat del Grup Popular en les Corts, Luis Martínez, ha denunciat que “el Consell ha deixat a milers d’universitaris sense cobrar les beques” del curs que finalitza.

Martínez ha assenyalat que “milers d’alumnes de les universitats valencianes que van sol·licitar ajuda de beques salari per a poder realitzar els seus estudis a la Universitat han acabat el curs sense haver cobrat un sol euro. Malgrat que la consellera Pascual es va comprometre al fet que les beques es pagarien abans, ha tornat a succeir el mateix que el passat curs i es demora fins a abonar-les fora de tots els terminis, sense tenir en compte l’enorme transcendència que té sobre aquests alumnes”.

El portaveu popular ha manifestat que “la falta de gestió i la incapacitat de la consellera Pascual afecta a milers d’estudiants que necessiten cobrar les beques, perquè són gent que les rep en funció de la renda i, més ara, en l’actual situació de crisi que estem vivint”.

Luis Martínez ha criticat la mala gestió de les beques universitàries per part de la Generalitat que se salta tots els terminis perjudicant milers d’alumnes no sols amb els impagaments d’aquestes beques salari sinó també amb les beques d’estudi. La resolució es retarda deixant en la incertesa a moltes famílies i provocant situacions límit en els alumnes presumptament beneficiats que no saben a què atenir-se i necessiten planificar-se econòmicament de cara al pròxim curs”.

El diputat popular ha afirmat que “ens crida l’atenció que, mentre la consellera Pascual no té problemes a incomplir tots els terminis fixats per al pagament de beques, compleix religiosament amb els pagaments de 1,5 milions d’euros anuals a la fundació de la qual el seu marit formava part o amb els tripijocs que estan ocorrent en districte digital. Aquí no se li passa cap termini. Les cuida i no hi ha cap problema”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací