Marie Claire comunica als seus treballadors la intenció de liquidar l’empresa

358

No es troben inversors per a solucionar el problema; els sindicats volen una altra reunió per a aquest dimecres

Actualitat Diària

Marie Claire de Vilafranca té les hores comptades després que els directius de l’empresa que és a la comarca dels Ports hagen traslladat al Comité d’Empresa la intenció de liquidar la companyia i, així, procedir a un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) d’extinció de l’empresa. Així es va acordar després de la quarta reunió on es va negociar l’expedient labora que s’havia presentat. La raó, el no haver trobat inversors.

Els sindicats han demanat buscar solucions de viabilitat i reduir la plantilla al 30 per cent. Després d’aqueixa reunió va parlar el membre del comité d’empresa, Cándido Andrés, el qual va explicar que “l’empresa ens ha comunicat que tanca. Els havíem fet una proposta d’augmentar en sentenga persones que havien acceptat. Ara ens han dit que tampoc és viable”.

Cal recordar que el tancament de Marie Claire suposarà un greu problema atés que es tracta de l’única indústria en a la comarca, que comptava amb un total de 288 treballadors, dels quals 130 estaven en situació de ERTO. D’ells 90 eren de producció i els altres 68 corresponents a altres àrees.

I sense anar més lluny, el passat 9 de juny van ser més de 2.000 persones, entre treballadors d’aquesta empresa, veïns de la localitat i d’altres municipis de les comarques pròximes, i representants polítics, van participar en una manifestació en favor de buscar una solució per a evitar el tancament de Marie Claire.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací