La maquinària espanyola en industria ceràmica augmenta les seues vendes en un 16,56 %

858

ASEBEC i ITC han elaborat un estudi que manifesta que el sector ha superat xifres respecte a l’exercici anterior de 2017

Actualitat Diària

La maquinària espanyola per a l’indústria ceràmica ha experimentat un creixement en volumen de ventes que arriba fins un 16.56% en respecte a l’exercici de 2017. Aquest és el resultat d’un estudi elaborat conjuntament per l’Associació Espanyola de Maquinària i Bens d’Equip per a l’Indústria Taulellera (ASEBEC) i l’Observatori de Mercat de l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC). 

L’estudi també ha comptat amb el recolzament de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la GVA. L’informació de l’estudi contrasta amb la dada procedent de l’industria italiana de maquinària oferit per ACIMAC, que mostra un descens de les vendes totals de un 3.5%.

Des d’ASEBEC, el seu president, Juan Vicente Bono, afirma: “Volem destacar que podem oferir ara mateix unes dades de vendes provisionals de 482 milions”, i segueix explicant; “És important per a nosaltres remarcar que aquest creixdement ha vingut impulsat sobretot èr les expostacions, que s’han incrementat un 29.5% respecte al any 2017”.

Per la seua part, l’Observatori de Mercat de l’ITC manifesta que també ni ha que reflexar que, segons l’estudi, el mercat nacional de maquinària per a la ceràmica ha vist l’increment d’un 8.53% en 2018. A més, des de l’Observatori s’enorgulleixen: “Cal destacar que la taxa d’ocupació també s´ha vist millorada, ja que ha crescut un 7% en l’exercici de 2018”.

Com a valoració futura, l’estudi mostra una taxa de variació negativa d’un -3.19%, que ve espentada per les expectatives de caiguda d’un 3% del mercat nacional de 2019. No obstant això, les espectatives de l’exportació es situen en un 20% de creixement per 2019.

El President de ASEBEC, Juan Vicente Bono, conclou: “En suma, per a nosaltres, són evolucions molt possitives per que ens mostren que el sector de la maquinària espanyola per a l’industria ceràmica continua en molt bona posició”. I a més el president també assegura que estan preparats “per a competir i escalar primers llocs en el rànquing mondial, que fins ara sempre encapsala Itàlia”.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací