L’espectacle de titelles ‘La leyenda de Sally Jones’ ompli d’aventures el Teatre Arniches

541

Actualitat Diària

El Teatre Arniches d’Alacant acull, diumenge que ve 29 de novembre, l’espectacle infantil de titelles ‘La leyenda de Sally Jones’ a càrrec de la companyia BAYCHIMO. L’obra, que s’iniciarà a les 18.00 hores, s’emmarca en el Festival Internacional de Titelles ‘Festitíteres’, que enguany celebra la seua 33 edició i que té lloc en diferents punts de la ciutat.

‘La leyenda de Sally Jones’ conta la història d’una goril·la nascuda en mala hora, una nit sense lluna ni estreles, i condemnada, per això, a viure una vida de grans treballs i desventures. Aquestes no tarden a presentar-se, en forma de caçadors furtius belgues que la capturen i la venen a un comerciant de marfil turc, que la vol regalar a la seua capritxosa promesa.

Comença així una vida d’aventures, intrigues, soledat, violència, lluita, noblesa i amistat eterna, recorrent el món en vaixells de càrrega, camions, carros i caravanes circenses, i envoltada de la més alta i baixa estofa de la societat.

En paraules de la responsable de l’Institut Valencià de Cultura a Alacant, Alicia Garijo ”tots els personatges amb què es va creuant la protagonista de ‘La leyenda de Sally Jones’, exerciran un paper decisiu en la seua vida. Una vida d’aventures, intrigues, soledat, violència, lluita, noblesa i amistat eterna”.

La companyia BAYCHIMO Teatro es va fundar en 2012 i des d’aleshores han estat presents en festivals de caràcter nacional i internacional. La seua producció artística està enfocada cap al públic infantil, amb el qual estableixen una relació amb els xiquets i xiquetes i els consideren com a interlocutors en present, creatius, reflexius, capacitats per a assumir reptes i que gaudeixen, entenen i juguen amb les propostes artístiques.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací