Les temperatures donen un descans a Castelló amb el descens tèrmic d’aquest cap de setmana

573

La jornada de divendres seguirà sent calorosa convertint-se en un dels pics més càlids del mes

Actualitat Diària

Les temperatures donen un descans a Castelló que després dels primers vint dies d’agost amb una temperatura de 1,2 graus superior a la mitjana normal, baixen aquest dissabte. Diumenge es reforçarà el vent de llevant, el que generarà a la província més nuvositat i per tant, un significatiu descens tèrmic.

La Comunitat Valenciana deixarà una de les èpoques més caloroses, ja que les primeres setmanes d’agost s’han alçat com el quart inici de mes més càlid des que es registra, amb una mitjana de 25,6 graus.

No obstant això, la jornada d’aquest divendres seguirà sent calorosa a tota la Comunitat, sent un dels pics més càlids del mes després de l’1 (42º) i el 9 d’agost. La calor serà més notoria a l’interior i prelitoral. Al litoral, les brises de mar refrescaran l’ambient encara que seguirà comptant amb una sensació de xafogor per l’elevada humitat. En tota la Comunitat, la calor podrà resultar asfixiant durant aquest divendres i en la província de Castelló les temperatures oscil·laran entre els 23 i 32º segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

La poca notorietat de vent de ponent ha generat que les capitals de la Comunitat no superin aquest any els 35º a l’agost. Mentre Castelló té la seva màxima mensual a 33,7º, València no ha superat els 34,6º i Alacant els 34,7º.

Pluges

Pel que fa a les pluges, agost està resultant tranquil ja que no hi ha hagut un episodi de pluges torrencials al litoral, com si els hi va haver en els tres estius anteriors. A Castelló, plourà la nit de diumenge i la matinada de dilluns segons Aemet. De fet, el servei d’emergències i seguretat de la Comunitat Valenciana alerta de risc de pluges nivell groc a l’interior nord de la província durant la jornada de dissabte 22 d’agost.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací