Les Festes de la Magdalena de Castelló conquisten Fitur i confirmen el seu caràcter internacional

816

La desfilada, liderat per Natalia Palacio i Natalia Collazos amb les seues dames i representants de les Gaiatas va recórrer el pavelló de la Fira internacional 

Les Festes de la Magdalena van conquistar el Pavelló de Ifema en la Fira Internacional del Turisme a Madrid. El ‘món de la festa’, liderat per les seues reines, Natalia Palacio i Natalia Collazos, les seues dames i padrines i els representants de les Gaiatas, símbol de la festa de Castelló, van desfilar en Fitur i van confirmar el caràcter internacional de les festes.

Actualitat Diària

La Magdalena, festes fundacionals de Castelló i declarades d’Interés Turístic Internacional, han sigut hui el plat fort de la Fira Internacional de Turisme Fitur, a Madrid.

Amb el recinte firal replet de visitants, la Magdalena ha sigut protagonista d’excepció. La cercavila, amb les reines de 2019, Natalia Palacio i Natalia Collazos, al capdavant, i una nodrida representació del món de les festes, amb participants de les gaiatas i membres de la Junta de Festes, amb la seua presidenta, Noelia Selma, ha contribuït sens dubte a potenciar el caràcter internacional de les festes.

Els representants de les Gaiatas, les padrines, els seus presidents, i la passió per la festa i els senyals d’identitat de Castelló han quedat patents en una desfilada que ha tingut lloc per tot el pavelló 7, on es troba situada l’oferta turística de la ciutat i la resta de la Comunitat Valenciana.

El regidor de Festes, Omar Braina ha destacat que la participació del ‘món de la festa’ “també és una aposta ferma pel turisme i per la desestacionalització del sector” i ha agraït “el suport de tots per a aconseguir aquesta gran promoció en aquest certamen, aparador mundial del turisme”.

La comitiva ha visitat la rèplica la Gaiata de la Ciutat que està exposada en el pavelló 7 de Ifema durant tota la fira. Es tracta d’un monument de quatre metres d’altura, 800 quilos de pes amb 400 metres de leds idèntic a la Gaiata 18 Crèmor, guanyadora de la Magdalena 2018, i que han elaborat els alumnes i alumnes del primer Curs d’Artista Gaiater impulsat per l’Agència de Desenvolupament Local Castelló Crega.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací