Les empreses poden sol·licitar fins al 30 de setembre les ajudes ‘Xec Tutories Internacionalització’

551

Actualitat Diària

Les empreses valencianes poden sol·licitar fins al pròxim 30 de setembre les ajudes ‘Xec Tutories Internacionalització’ de Ivace Internacional, amb les quals es dóna suport al desenvolupament d’un programa d’assessorament a les empreses de la Comunitat Valenciana en matèria d’internacionalització.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que aquestes ajudes s’emmarquen en el desenvolupament d’un programa específic d’assessorament a càrrec de personal expert, que assessora les empreses en diverses matèries rellevants del procés d’internacionalització.

“Secundem amb fins al 90% dels costos de contractació del personal expert i facilitem a l’empresa un acompanyament que va de 30 hores a 8 mesos de durada, en temàtiques tan rellevants com l’inici a l’exportació, l’inici a la contractació pública internacional, la revisió d’estratègies per a empreses exportadores o el ‘màrqueting’ digital internacional”.

“També estan incloses les tutories per a les estratègies de marca i comunicació internacional, el finançament internacional, la presentació d’ofertes en contractació pública internacional i l’expansió internacional de ‘startups'”, ha explicat.

Les empreses interessades a rebre el ‘Xec Tutories Internacionalització’ tenen fins al 30 de setembre per a sol·licitar-ho, amb un límit de dues tutories amb una ajuda màxima de 3.000 euros.
Les empreses seleccionaran a la persona que els atendrà d’entre una borsa de personal expert confeccionada prèviament per Ivace entre professionals amb experiència contrastada en cadascuna de les matèries. La bossa es pot consultar en la pàgina web del Ivace consultar aquí

Aquestes ajudes compten amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en un percentatge del 50%, a través del programa Operatiu Feder de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

En l’actualitat està vigent el tercer termini de sol·licitud de les ajudes, fins al 30 de setembre de 2020.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací